Cursuri de design floral on-line

De ce un curs intensiv de design floral?

Florile se pot transforma într-un mijloc de comunicare artistică, fiind percepute în toate culturile lumii ca simboluri pentru diverse stări și sentimente.

Să înveți să le armonizezi poate fi o meserie, un hobby, sau un mod de a-ți exprima creativitatea și talentul.

Cui se adresează cursul?

Ești  pasionat de flori sau la început de drum, lucrezi în acest domeniu de peste 10 ani, dar simți că nu îl stăpânești în întregime și îți dorești să te perfecționezi?

Vrei să înveți mai multe tehnici, să fii creativ, să îți atragi mai mulți clienți?

Oricare ar fi punctul în care te afli în acest moment, în mod sigur vei găsi în acest curs idei, informații și tehnici noi pentru a avansa în arta designului floral.

Ce vom învăța?

Prin acest curs începeți călătoria dumneavoastră prin lumea florilor și a designului floral.

Înveți pas cu pas cum să compui și să proiectezi designuri florale creative, buchete, instalații florale, aranjamente de masa, proiectarea ghirlandelor de flori, a coroanelor pentru orice tip de eveniment, prin combinarea culorilor, a formelor si a proporțiilor.

Care sunt beneficiile acestui curs?

Diferențierea pe piață și obținerea de clienți fideli care să te aprecieze și să te recomande constant pentru calitatea și stilul designului floral personalizat.

Suport de Training pentru angajații tai.

Accesibilitate din propriu tău atelier, de acasă sau de oriunde, de pe orice dispozitiv ( telefon, laptop).

Poți crește profitul în florăria ta prin cunoașterea tehnicilor de design floral creând aranjamente deosebite si prin încrederea în forțele tale proprii.

Abilitatea de a găsi soluții prin tehnicile învățate în curs.

Raport calitate-preț.

Ce include acest curs?

Cursul de design floral este împărțit pe 4 module. Fiecare modul cuprinde mai multe subcapitole cu teorie si demonstratie video,  unde veți învața despre designuri creative explicate pas cu pas, despre cunoașterea florilor și a materialelor, și tehnicile de proiectare care se folosesc în designul floral.