Povestea mea

Începutul meu

Pasiunea mea pentru flori a început încă de copil când aveam grijă de florile din grădina mamei. Mai târziu, după terminarea Facultății de Horticultură din Iași în 2011 am câștigat premiul 2 la Best Floral Design România, concurs care se adresa celor mai buni designeri florali din România.

Acesta a fost momentul în care mi-am dat seama că investiția în educație și în propria persoană este cheia succesului și a meritat să descopar alături de maieștri florali internaționali secretele acestui domeniu. Până la plecarea mea din țară, m-am ocupat de Design floral pentru evenimente (nunți, botezuri, evenimente corporate).

Evoluția mea

Pentru că atunci  nu existau prea multe oportunități de a studia în România acest domeniu la adevarata sa valoare ,am   luat hotărârea să plec din țară , așa am ajuns  în Franța, apoi la Barcelona unde am studiat școala de design floral și manager de evenimente, și am participat la workshop-uri și festivaluri florale alături de profesori de renume  ca:  Daniel SantaMaria,   Gregor Lerch, Per Benjamin, Alex Choi, Max van Sluis, Thomas de Bruyne, Rosa Vals , Frederic Dupre si mulți alții…

Tot în acea perioadă munca mea a început să dea roade, lucrările mele  creative au început să apară în Revista Internațională de Design Floral din Spania, alături de cele mai bune creații realizate de designeri internaționali.

A fost un  reper în industria de profil dar și o piatră de hotar în dezvoltarea mea. Odată cu acea apariție am simțit că misiunea mea a devenit mai clară ca oricând și că am evoluat îndeajuns pentru a-mi împărtăși experiența cu cei care își urmează visele și vor să trăiască frumos, printre flori.

La revenirea mea în țară în 2019 am început să organizez workshop-uri, cursuri de design floral și  în viitorul apropiat și masterclass-uri cu designeri internaționali de renume.

Părerea clienților noștri