Termeni și condiții

Date identificare

Design Floral – reprezintă Brandul, denumirea comercială a Gamei de Produse oferită.

Vânzător– proprietarul Cojocaru Ana Mihaela, persoană fizică autorizată română, cu sediul social in municipiul Bucuresti, având număr de înregistrare în Registrul Comertului F40/1142/2012 cod unic de înregistrare fiscală 29963017.

Date de contact

Pentru inițiere colaborări și parteneriate, pentru informații sau intrebări referitoare la serviciile și produsele noastre, informații referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare etc, ne puteți contacta după cum urmează:

 1. prin e-mail: office@ro
 2. telefonic: 0758998866

Dispoziții generale

Site-ul www.designfloral.ro este un magazin online si un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra rapid in posesia produselor afișate aici. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor online, lansate prin site.

Prezentul Document, “Termeni si Condiții”, se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și/sau servicii efectuate de catre Vanzator catre Clienti, prin intermediul site-ului www.designfloral.ro .Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandam parcurgerea cu atenție a prezentului Document, “Termeni si Condiții”.

Prin accesarea, utilizarea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, informații sau servicii prin intermediul acestui Site, Utilizatorul/ Clientul / Cumparatorul consimte să respectate prezentul Document, “Termeni si Condiții”, precum si legislația aplicabilă.

Ne asumam dreptul de a aduce modificări prevederilor prezentului Document, “Termeni si Condiții”, fără nici o notificare prealabilă, prin actualizarea prezentului pe Site.

Folosirea acestui site și înregistrarea unei comenzi, implică:

 1. acceptarea de către Utilizator / Client / Cumparator a prezentului Document, “Termeni si Condiții”;
 2. acceptarea de catre Utilizator / Client / Cumparator a utilizării adresei de postă electronica (e-mail) și numărului de telefon, puse la dispozitie de către acesta, ca modalități de comunicare la distanță.

Produse

Magazinul online www.designfloral.ro este specializat in comercializarea de produse perisabile si neperisabile, către orice persoana fizică, română sau străina, care a implinit vârsta de 18 ani, ce actionează în alte scopuri decât cele ale activității sale comerciale sau profesionale.

Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul menționat, Mihaela Ana Cojocaru se obligă să afișeze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permită cumpăratorului o identificare, comparare și o alegere corectă. Mihaela Ana Cojocaru PFA își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz caracteristicile produselor afișate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc).

Produsele comercializate respecta legislatia română în vigoare.

Mihaela Ana Cojocaru nu poate fi considerată responsabila pentru utilizarea necorespunzătoare a produselor comandate.

Termeni și definiții

În cuprinsul prezentului Document, următorii termeni vor avea ințelesurile specificate în cele ce urmează:

Utilizator – orice persoană juridică sau fizică, cu vârsta peste 16 ani, înregistrata in Site și care, prin finalizarea procedurii de creare a unui Cont, și-a dat acordul cu privire

la clauzele aferente Site-ului, prezentate in sectiunea “Termeni si Condiții”.

Client – orice persoană juridică sau fizică, cu vârsta peste 16 ani, care are sau primește acces la Conținut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) pus la dispozitie de Vânzător sau pe baza unui acord de utilizare existent între Vânzător și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Cumpărător – orice persoană juridică sau fizică, cu vârsta peste 16 ani, care își crează un Cont in Site și efectuează o Comandă de produse.

Numele Tău – se referă și este asociat informațiilor introduse pe Site de către Utilizator / Client / Cumpărător, atribut cu care va putea adăuga Conținut pe Site.

Contul Meu sau Cont – reprezintă acea secțiune din Site, care poate fi accesată prin introducerea unei adrese de e-mail și o parolă.

Această secțiune permite Utilizatorului / Cumpărătorului să: transmită Comenzi online, să introducă informațiile necesare facturării și expedierii produselor, să acceseze informații despre istoricul Comenzilor sale în Site. Utilizatorul trebuie să se asigure că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte și complete, să le actualizeze ori de câte ori este cazul, fiind responsabil de corectitudinea acestora.

Coșul meu – reprezintă acea secțiune din Cont / Contul Meu prin care Cumpărătorul/Utilizatorul poate adăuga Bunuri/,Servicii pe care dorește să le comande, fie la momentul adăugarii lor, fie ulterior acestei acțiuni.

Coș Abandonat – reprezintă adăugarea unui Bun/ Serviciu în Coșul de cumpărături, fără finalizarea Comenzii, atrăgând după sine neînregistrarea comenzii și implicit lipsa rezervării automate a Bunului/ Serviciului.

Site – magazinul online, www.designfloral.ro si subdomeniile acestuia.

Comandă – reprezintă documentul electronic prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului, intenția sa de a achiziționa Bunuri sau Servicii existente in Site.

Bunuri și Servicii – reprezintă produsul sau serviciul, inclusiv documentele și serviciile aferente specificate în Comandă, care vor fi furnizate Cumpărătorului, de către Vânzător, ca urmare a Contractului încheiat.

Specificații – reprezintă toate specificațiile și descrierile Bunurilor si Serviciilor, afișate pe Site.

Conținut – este reprezentat de:

 1. toate informațiile existente in Site și care pot fi accesate sau vizualizate, prin utilizarea oricărui tip de echipament electronic;
 2. conținutul transmis Cumpărătorului de către Vânzător, prin prin e-mail si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil (SMS, etc.);
 3. orice informație transmisa Cumpărătorului de către un angajat al Vanzatorului prin orice mijloace, conform datelor de contact, specificate de către Cumpărător;
 4. informații aferente Bunurilor sau Serviciilor, cât și tarifele practicate de Vânzător pentru o perioadă definită;
 5. diverse date aferente Vânzătorului sau alte date oferite de acesta.

Document – prezentul “Termeni și Condiții”.

Contract – reprezintă contractul la distanță, încheiat între Vânzător și Cumpărător.

Campanie – acțiunea de a prezenta și oferi, în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/ sau Servicii, având un stoc limitat, pentru o perioadă definită de timp, în condițiile stabilite de Vânzător.

Notificări Comerciale – reprezintă orice tip de informare trimisă de către Vânzător, Clienților / Cumpărătorilor / Utilizatorilor, prin diverse mijloace de comunicare, cum ar fi: e-mail, Newsletter, SMS, telefon, poștă etc.

Notificarile pot fi: informații generale, informații referitoare la Bunuri și Servicii, la ofertele sau promoțiile acordate de Vânzător într-o perioadă definită, cercetări de piață, sondaje de opinie.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume, rezultate din vânzarea unui Bun și/ sau Serviciu, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri, agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Opinii – reprezintă acea secțiune din Site, în care Utilizatorii/ Clienții pot înscrie comentarii și evaluări ale Bunurilor/ Serviciilor, evaluari ce sunt exprimate sub forma acordării unui număr de stele

Derularea opeațiunilor de vânzare

1.1 Cadru general

Prin plasarea unei Comenzi în Site, Cumpărătorul își dă consimțământul cu privire la forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea trimisă de Vânzător Cumpărătorului, după plasarea Comenzii pe site-ul www.designfloral.ro, are rol informativ și nu reprezintă confirmarea acesteia de către Vânzător. Confirmarea Comenzii se va face ulterior, telefonic sau electronic (e-mail).

Din motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/ sau Serviciilor din Comandă. Dacă se modifică cantitatea de Bunuri și/ sau Servicii din Comandă, Vânzătorul va anunta Cumpărătorul, la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziție cu ocazia efectuării Comenzii și va returna suma achitată, dacă este cazul.

Contractul între Vânzător și Cumpărător se consideră incheiat doar în momentul primirii de către Cumpărător, prin intermediul poștei electronice și/ sau SMS, a notificării de expediere a Comenzii.

Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului, în

completarea acestuia fiind certificatul de garanție, emis de catre Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achiziționate.

Din motive justificate Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu onora Comenzi sau de a restricționa modalitățile de plată solicitate, pentru Clientul/ Cumparatorul care, în baza conduitei sau activității sale pe Site sau la primirea produselor, acțiunile acestuia au prejudiciat sau ar putea prejudicia în vreun fel pe Vânzător. În oricare dintre aceste situații, Clientul/ Cumpărătorul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat despre motivele aplicării măsurilor menționate.

In cazul plaților online Vânzătorul nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând și nelimitându-se la comisioanele de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

În cazul unui volum de trafic foarte mare, provenit din partea unei rețele de internet, Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita Clienților/ Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vedere protejării informației din cadrul Site-ului.

Vânzătorul nu raspunde, pentru eventuale presupuse prejudicii create ca urmare a nefuncționarii prezentului site.

Mihaela Ana Cojocaru poate publica pe Site informații despre Bunuri și/ sau Servicii cât și promoții practicate într-o anumită perioada de timp și în limita stocului disponibil. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/ sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice /prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Toți cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, username, parolă, confirmă parola, nume și prenume, adresa, cod poștal, Cod numeric personal, nr. telefon, au calitatea de persoană vizată, în acceptiunea Regulamentului (UE) 2016/679 și a Legii nr. 363/2018.

În cazul în care aveți creat cont pe site-ul www.designfloral.ro  Mihaela Ana Cojocaru PFA va prelucra datele cu caracter personal furnizate de Dumneavoastră prin completarea formularului Cont nou (e-mail, username, parolă, confirmare parolă) pe perioada existenței contului Dumneavoastră, iar ulterior ștergerii contului Dumneavoastră,Mihaela Ana Cojocaru PFA. va transforma datele Dumneavoastră cu caracter personal (e-mail, username, parolă, confirmare parolă) in date anonime și le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societății.

Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la newsletter” din formularul pentru crearea contului pe site-ul www.designfloral.ro, persoana vizată își dă acordul să primească oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing prin e-mail de la Mihaela Ana Cojocaru PFA cu privire la activitatea desfășurata de Mihaela Ana Cojocaru PFA, cu privire la produsele pe care societatea aceasta le comercializează, cu privire la campaniile și concursurile organizate de societatea .

In cazul in care persoana vizată nu dorește să primească oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing prin e-mail nu va bifa casuța, “Aboneaza-te la newsletter”.

În cazul în care persoana abonată la newsletter, la un moment dat, nu mai dorește să primească oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing cu privire la activitatea desfașurată de cu privire la produsele pe care Creative Mihaela Ana Cojocaru PFA  le comercializează, cu privire la campaniile si concursurile organizate, persoana abonata va trebui sa ne anunte prin optiunea de dezabonare menționată în disclaimer-ul de la finalul email-ului primit de la Mihaela Ana Cojocaru PFA privind newsletter.

1.2 Prețul produselor

Prețurile afișate pe www.designfloral.ro sunt exprimate in RON și includ TVA. Facturarea se face la prețurile afișate în momentul înregistrării comenzii, cu excepția eventualelor greșeli sau modificări ale TVA. Transportul se calculează in mediu de 20 RON in Bucuresti si 25 Ron în județul Ilvof.Pentru comenzile de minim 500 RON, transportul in București este gratuit.

Comanda produselor

Clientul/ Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea în Coșul de cumpărături a Bunurilor și/ sau Serviciilor alese.

Odată adăugat în coșul de cumpărături un Bun și/ sau un Serviciu, acesta este disponibil pentru achiziție numai în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

Comanda se va finaliza prin:

 1.  alegerea unei modalități de plată, indicate in formularul de comandă;
 2.  alegerea modalitatii de livrare, indicate in formularul de comanda;
 3.  acceptarea Documentului “Termeni si Conditii”.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărăre, sunt corecte, complete și reale, la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca Vânzătorul poate să il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesara contactarea Cumpărătorului.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificari prealabile adresate Cumpărătorului, fără nici o obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:

 1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
 2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Mihaela Ana Cojocaru PFA in cazul plății online;
 3. datele furnizate de către Client/ Cumpărător, pe Site, sunt incomplete și/ sau incorecte.

Adăugarea unui Bun/ Serviciu în Coșul de cumpărături, fără finalizarea Comenzii, reprezintă Coș Abandonat și atrage după sine neînregistrarea comenzii și implicit lipsa rezervării automate a Bunului/ Serviciului.

În cazul unei Comenzi nefinalizate (Coș Abandonat), Cumpărătorul consimte ca Vânzătorul să il notifice despre aceasta, la adresa de e-mail furnizată la crearea Contului.

Disponibilitatea Produselor este afișata in Site astfel:

 1. “in stoc” – avem mai mult de 5 bucati în stoc – “nu este in stoc” – produsul nu este disponibil în stoc, dar urmează să intre în stoc sau se poate aduce la comandă fermă intr-un
 2. termen agreat de comun acord între Vânzător și Cumpărător;
 3.  “momentan indisponibil” – produsul nu este disponibil în stoc dar se poate aduce la comandă fermă a Cumpărătorului într-un termen agreat de comun acord intre Vânzător și Cumpărător.

Datorită numărului mare de Comenzi, există posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse să nu mai fie disponibile în stoc, chiar dacă pe Site apar ca fiind disponibile.

Atenție! Nu se acceptă produsul trimis cu plata ramburs!